Hoitovalikoima

Klassinen ja urheiluhieronta 

Klassinen hieronta on hieronnoista tutuin ja sitä käytetään rentouttamaan lihaksia ja helpottamaan rasitusvammoja. Hoito voidaan tehdä toiveesi mukaan niska-hartia-alueelle tai puolihierontana joko jalat tai selkä-niska-hartiat-kädet. Koko kehon hierontaan varataan pisin aika. 

Hoitoajat 30, 60 tai 90 minuuttia

Urheiluhieronta käsitetään klassista kovemmaksi. Se eroaa hiukan klassisesta otteiltaan, ja urheilijan treenin tai kisakauden tilanne otetaan hoidossa huomioon. Urheiluhierontaa voi toki ottaa ei-urheiljakin, joka tykkää napakasta hieronnasta.

Hoitoajat 30, 60 tai 90minuuttia. 

Öljyhieronta

Öljyhieronta on perinteinen aasialainen hierontatekniikka, joka rentouttaa niin mieltä kuin kehoakin. Enemmän hemmottelua unohtamatta lihasten huoltoa. 

Hoito tehdään öljyllä iholle, otteet vaihtelevat pitkistä sivelyistä napakampiin. Voit valita hieronta-ajan tarpeesi mukaan. Kokohierontaan suositellaan 60 tai 90minuutin pituista hoitoaikaa.

Hoitoajat 30, 60 tai 90minuuttia

Perinteinen thaihieronta

Ikiaikainen aasialainen hierontatekniikka, jossa hoitaja käyttää monipuolisesti niin käsiä, kyynärvarsia ja jalkojakin. Hieronnassa käytetään painalluksia lihaksiin ja akupunktiopisteisiin, sekä venytyksiä raajoille ja selälle. 

Hoito tehdään vaatteiden päältä, saat lainaan thaikalastajahousut, jotka sallivat laajat venytykset. Hieronta lisää energiaa ja elastisuutta niin kehoon kuin mieleenkin. Hoidon jälkeen olo on kuin uudestisyntynyt!

Perinteinen thaijalkahieronta

Istuen tehtävässä hieronnassa käytetään perinteistä aasialaista hierontatekniikkaa ja vyöhyketerapiaa. Hoidossa käytetään öljyä ja hieronta tehdään käsien ja rystysten lisäksi vyöhyketerapiapuikolla. Jalat hierotaan polviin saakka, erityistä huomiota kiinnitetään jalkapohjiin ja -teriin. Seisomatyötä tekeville ja paljon käveleville erittäin rentouttava hoito! 

Manikyyri ja pedikyyri

Manikyyri sisältää käsien kylvetyksen, kynsien siistimisen ja lakkauksen

Pedikyyri sisältää jalkakylvyn, kovettumien raspauksen, kynsien siistimisen ja lakkauksen


Asiakkaiden kommentteja: 

  • "Erittäin ammattitaitoinen ja osaava hieroja. Viihtyisä hoitotila!"
  • "Pystyin todella rentoutumaan!" 
  • "Mieleni matkusti Thaimaahan, olin ihan lomafiiliksissä!"
  • Napakka jalkahieronta tuli tarpeeseen vaikka tuntui välillä kipeältäkin. Jalat niin kevyet ja rennot nyt!"
  • Lomalle lähtö hieronnan kautta, toimii! Öljyhieronta oli taivaallinen kokemus!"
© 2021 Hierontastudio Ommi Kalajoentie 3, Kalajoki
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!